Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

KarlK Spinners

Enkegårdslunden 15

8320 Mårslet

+45 53702507

DK-34864616

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

 

KarlK Spinners target imod online betalinger med; [Dankort, Visa/Dankort, Vipps, Visa, PayPal, MobilePay]. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

 

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

 

KarlK Spinners benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

Levering

Vi leverer varer til  Danmark, Norge, Sverige, Island, Tyskland, Polen, Storbritainen. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. 

 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

 

Vi leverer til PakkeShop’s.

 

Alle varer leveres med [GLS, DAO og PostNord].

Fragtpriser Danmark: Ved køb under kr. 399,- beregnes kr. 35,00. Ved køb over kr. 399,- leveres fragtfrit.

Fragtpriser Udland: Ved køb under kr. 1.200,- beregnes kr. 100,-. Ved køb over kr. 1.200,- leveres fragtfrit.

 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

 

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på salg@KarlK.dk hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

 

Det er op til KarlK Spinners at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

 

Reklamation skal meddeles til KarlK Spinners i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

 

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

 

KarlK Spinners dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Reklamationer sendes til vores lager:

KarlK Spinners

Enkegårdslunden 15

8320 Mårslet

 

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af KarlK Spinners. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til salg@karlk.dk hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.

 

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.